اسپانیا در رزمایش شیر آفریقا در مراکش شرکت نمی کند
به گزارش تور تایلند، ارتش اسپانیا مخالفت خود را با شرکت در رزمایش های نظامی در مراکش با مشارکت تعدادی از کشورها از جمله آمریکا اعلام نمود.

مجله ال پایس گفت، دلیل عدم مشارکت اسپانیا در این رزمایش ها برگزاری آن به این دلیل است که بخشی از آن در صحرای غربی برگزار می گردد.
این اتفاق احتمالا اوضاع میان دو کشور را به دنبال نزاع صحرای غربی و به ویژه بعد از اظهارات وزیر دفاع اسپانیا که از مراکش خواسته بود به مادرید احترام بگذارد وخیم تر کند.
مراکش میزبان رزمایش های نظامی با مشارکت آمریکا و کشورهای دیگر به نام شیر آفریقای 2021 است.
این رزمایش ها که ظرف 10 روز شروع می گردد هر ساله برگزار میگردد و حدود 9 کشور از آفریقا و اروپا در آن شرکت می نمایند.
اسپانیا به عنوان یک کشور اصلی در مبارزه با تروریسم در منطقه ساحل هر ساله در این رزمایش حضور پیدا می نماید. وزارت دفاع این کشور دلیل عدم مشارکت را نبود بودجه اعلام نموده است.
مجله ال پایس نیز به نقل از منابعی در دولت اسپانیا گفت که دلیل عدم مشارکت برگزاری بخشی از آن در منطقه المحبس صحرای غربی است و هرگونه مشارکتی به معنای به رسمیت شناختن حاکمیت مراکش بر صحرا است.
روابط رباط و مادرید به ویژه بعد از مخالفت اسپانیا با تصمیم آمریکا درباره به رسمیت شناختن حاکمیت مراکش بر صحرای غربی دچار بحران شده است. این بحران بعد از استقبال مادرید از ابراهیم غالی، رهبر جبهه پولیساریو که بر سر صحرای غربی با مراکش درگیری دارد، وخیم تر شده است.، ایسنا
منبع: ایران آنلاین