تصاویر ، شرایط قرمز در آذربایجان غربی؛ 3 کشته تا این لحظه ، افزایش مصدومان زلزله خوی به 447 نفر ، سرمای هوا و بارش برف شرایط را سخت نموده است

به گزارش تور تایلند، وقوع زلزله 5.9 ریشتری در شهرستان خوی که در تاریخ 28 دی ماه نیز زلزله ای 5.4 ریشتری را از سرگذرانده بود، تا به امروز سبب مصدومیت ده ها تن از ساکنان این منطقه ها شده و البته خساراتی را نیز به بعضی ساختمان ها و منازل مسکونی وارد نموده است. امدادگران در این منطقه ها در آماده باش کامل قرار دارند.

تصاویر ، شرایط قرمز در آذربایجان غربی؛ 3 کشته تا این لحظه ، افزایش مصدومان زلزله خوی به 447 نفر ، سرمای هوا و بارش برف شرایط را سخت نموده است

به گزارش خبرنگاران، محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه این سازمان به محض وقوع زلزله تمامی دستگاه های امدادی در استان آذربایجان غربی و سه استان مشخص را حالت آماده باش درآورد گفت: یکی از مسائل جدی در منطقه ها متاثر از زلزله سرمای هوا و بارش برف است که در این خصوص تاکید شد تا تمهیدات لازم اندیشیده گردد. در همن راستا نیز چادر و وسایل گرمایشی از جمله اولویت هاست که به کمک خدا تا فردا در میان مردم توزیع گردد.

وی ادامه داد: فضاهایی برای اسکان اضطراری زلزله زدگان در نظر گرفته شده است و امکانات و اقلام در حال گسیل شدن به سمت منطقه ها متاثر از زلزله است. بعلاوه با توجه به شلوغی بیمارستان ها احتمال برپایی بیمارستان صحرایی نیز وجود دارد.

صادق محمودی سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر نیز آخرین شمار مصدومان زلزله را تا ساعت یک بامداد یکشنبه، نهم بهمن ماه 447 نفر خاطرنشان کرد و گفت: عمده این افراد به علت ترس یا در حین فرار از زلزله دچار مصدومیت شده اند. از این تعداد 440 نفر در شهرستان خوی و هفت تن در شهرستان سلماس دچار مصدومیت شده اند.

وی ادامه داد: تا به امروز 31 روستا از سوی تیم های ارزیاب جمعیت هلال احمر مورد ارزیابی قرار گرفته است.

روابط عمومی جمعیت هلال احمر کشورمان نیز در اعلام تازه ترین آمار فوتی های زلزله خوی به نقل از مرکز EOC اورژانس کشور از افزایش شمار جانباختگان به سه تن اطلاع داد.

نامدار، معاون بهداشت درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر نیز گفت: با توجه به زلزله 5.9 ریشتری امشب و بر اساس اطلاعات اولیه تیم های ارزیاب هلال احمر تیم های عملیاتی واحدهای BHC & RDH استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان ، کردستان و اردبیل به حالت آماده باش کامل درآمدند و آماده اعزام به منطقه ها زلزله زده هستند.

نامدار توضیح داد: جمعیت هلال احمر آماده است تا چادر RDH یا بیمارستان سیار سریع الاستقرار در منطقه ها زلزله زده برپا کند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 12 بهمن 1401 بروزرسانی: 12 بهمن 1401 گردآورنده: tour-thailand.ir شناسه مطلب: 2232

به "تصاویر ، شرایط قرمز در آذربایجان غربی؛ 3 کشته تا این لحظه ، افزایش مصدومان زلزله خوی به 447 نفر ، سرمای هوا و بارش برف شرایط را سخت نموده است" امتیاز دهید

1 کاربر به "تصاویر ، شرایط قرمز در آذربایجان غربی؛ 3 کشته تا این لحظه ، افزایش مصدومان زلزله خوی به 447 نفر ، سرمای هوا و بارش برف شرایط را سخت نموده است" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تصاویر ، شرایط قرمز در آذربایجان غربی؛ 3 کشته تا این لحظه ، افزایش مصدومان زلزله خوی به 447 نفر ، سرمای هوا و بارش برف شرایط را سخت نموده است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید