مقاله: روش درست کردن گلهای شکلاتی

به گزارش تور تایلند، توی یک لیوان یا گلدون کوچیک جیلی بیلی، اسمارتیز یا آبنبات بریزید. این جیلی بیلی ها می تونن گلها رو داخل لیوان نگهدارن تا زیباییشون بیشتر معین بشه.

مقاله: روش درست کردن گلهای شکلاتی

حداقل 6 تا دونه از این گلها درست کنید و اونها رو کنار هم قرار بدید تا یک دسته گل شکلاتی زیبا داشته باشید. میتونید این گلها رو در چند رنگ درست کنید.

تافی ها رو از پوستشون در بیارید و در یک ظرف مناسب بذارید، بعد اونها رو برای 5 ثانیه داخل ماکروویو قرار بدید، حواستون باشه که میخوایم فقط کمی تافی ها نرم بشن. نمیخوایم اونها رو بپزیم. ممکنه تافی هایی که شما انتخاب میکنید کمی سفت تر باشن و احتیاج باشه که بیشتر توی ماکروویو بمونن. برای هر گل بین 6 تا 9 تا دونه تافی احتیاج هست.

تافی گلوله گردیده رو بین دو لایه کاغذ روغنی قرار بدید و با یک لیوان که تهش صاف باشه اون رو فشار بدید تا پهن بشه.

به همین ترتیب ادامه بدید و گلبرگ ها رو از قسمت پایین محکم کنید. وقتی گلبرگ ششم رو بچسبونید، گل شما تکمیل گردیده، اگه دوست داشته باشید می تونید چندتا گلبرگ دیگه هم اضافه کنید ولی بیشتر از 9 تا گلبرگ اضافه نکنید.

منبع مقاله: روش درست کردن گلهای شکلاتی

انتشار: 30 آبان 1400 بروزرسانی: 30 آبان 1400 گردآورنده: tour-thailand.ir شناسه مطلب: 1895

به "مقاله: روش درست کردن گلهای شکلاتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: روش درست کردن گلهای شکلاتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید