20 نکته کلیدی تغذیه در زمان ابتلا به کرونا

به گزارش تور تایلند، در شرایط شیوع بحرانی کرونا در کشور و افزایش احتمال ابتلا، در صورت ابتلا به این بیماری، رعایت بعضی نکات تغذیه ای بسیار مهم است؛ چرا که با تغذیه مناسب می توانید سیستم ایمنی خود را تقویت کنید.

20 نکته کلیدی تغذیه در زمان ابتلا به کرونا

به گزارش خبرنگاران و بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، 20 نکته تغذیه ای مهم در زمان ابتلا به کرونا به توضیح زیر است:

- مصرف آب را از قلم نیاندازید. حتما روزی 6 لیوان آب را مصرف کنید.

- مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشت ها، کباب کوبیده و ... ممنوع است.

- فقط غذاهای آبپز شده در این دوران مصرف کنید.

- دریافت غذاهای پروتئینی مثل حبوبات، تخم مرغ، انواع گوشت و کره بادام زمینی بدون شکر را افزایش دهید.

- هر روز یک عدد تخم مرغ آبپز شده که کاملا پخت شده است مصرف کنید.

- مصرف شکر و قند را محدود کنید.

- غذاهای کنسروی، گوشت های فرآوری شده و فست فودها ممنوع است.

- مصرف میوه و سبزیجات را در طول روز از قلم نیاندازید.

- مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا، نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه های صنعتی، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات ممنوع است.

- لبنیات مثل ماست پروبیوتیک هر روز در کنار وعده های غذایی مصرف کنید.

- موادغذایی محرک (مانند بعضی ادویه های تند مثل فلفل) را در غذاهای خود حذف کنید.

- صبحانه متنوع شامل عسل، عدسی، فرنی، تخم مرغ، پنیر و گردو و ارده مصرف کنید.

- دانه های آجیلی مثل بادام درختی، فندق، پسته و گردو و کنجد را می توانید هر روز به صورت آسیاب شده در ماست، سوپ و فرنی ریخته و مصرف کنید.

- مکمل های ویتامین D، ویتامین C و روی را در این دوران از قلم نیاندازید. هفته ای یک مکمل ویتامین دی 50 هزار واحدی از زمان آغاز علائم تا یک ماه بعد از اتمام علائم، مکمل روی 75 تا 100 میلی گرم و مکمل ویتامین C با دوز 1000 میلی گرم به صورت روزانه تا دو هفته بعد از اتمام علائم مصرف گردد.

- از پودر جوانه ها مثل جوانه گندم، ماش، عدس و ... در سوپ، آش و ماست به صورت روزانه مصرف کنید.

- از مصرف غذاهای دیر هضم حاوی پنیر پیتزا، ماکارونی و قارچ خودداری کنید.

- در صورت اسهال مصرف مکمل ویتامین C تا رفع شدن این مشکل ممنوع است. در صورت اسهال از کته هویج با کمی روغن و نمک به مقدار به همراه ماست پروبیوتیک مصرف کنید.

-از میوه های حاوی ویتامین A مثل موز، انبه، طالبی و سبزیجاتی همانند هویج مصرف کنید.

- در کنار غذاهای خود از لیموترش بهره ببرید.

-مصرف قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ ممنوع است.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 19 شهریور 1400 بروزرسانی: 19 شهریور 1400 گردآورنده: tour-thailand.ir شناسه مطلب: 1821

به "20 نکته کلیدی تغذیه در زمان ابتلا به کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "20 نکته کلیدی تغذیه در زمان ابتلا به کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید