عدم تاثیر لبنیات در پیشگیری از شکستگی استخوان ها در میانسالی

به گزارش تور تایلند، در حالی که لبنیات منبع اصلی کلسیم برای سلامت استخوان ها است، اما در تحقیق جدید هیچ رابطه ای بین مصرف لبنیات و تراکم استخوانی یا ریسک شکستگی در میانسالی مشاهده نشد.

عدم تاثیر لبنیات در پیشگیری از شکستگی استخوان ها در میانسالی

به گزارش خبرنگاران به نقل از مهر، به گفته محققان دانشگاه جرج میسون آمریکا، مصرف محصولات لبنی تأثیری در بهبود تراکم استخوانی یا پیشگیری از شکستگی در زنان در زمان ورود به دوره یائسگی ندارد. در دوره یائسگی، تغییرات هورمونی موجب شنمایندگی بیشتر استخوان ها می گردد.

محققان 1955 زن را به مدت یک دهه و از زمان 46 سالگی مورد آنالیز قرار دادند. سالانه همه زنان تحت اسکن استخوان قرار می گرفتند و در طول مطالعه سه بار پرسشنامه ای را در خصوص میزان مصرف لبنیات روزانه شأن تکمیل کردند.

در طول 10 سال مطالعه این زنان، 64 زن 72 بار شکستگی استخوان را تجربه کردند که با حوادث رانندگی یا جراحات ورزشی ارتباطی نداشت.

تیلور والاس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: محصولات لبنی بیش از سایر گروه های مواد غذایی حاوی مواد مغذی استخوان ساز است.

به همین دلیل، محققان بر این باور بودند که زنانی که لبنیات بیشتری مصرف می نمایند با رسیدن به دوره یائسگی، استخوان های سالم تری دارند.

اما نتایج مطالعه جدید، این فرضیه را اثبات نکرد.

با این حال محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 12 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tour-thailand.ir شناسه مطلب: 1076

به "عدم تاثیر لبنیات در پیشگیری از شکستگی استخوان ها در میانسالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عدم تاثیر لبنیات در پیشگیری از شکستگی استخوان ها در میانسالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید