فوتبال دنیا، ارنستو والورده: امیدوارم طرفداران از ما راضی گردیده باشند، این پیروزی بسیار مهم خواهد شد
به گزارش تور تایلند، فوتبال دنیا - ارنستو والورده امیدوار است طرفداران بارسلونا از عملکرد تیم پیروز او در زمین تاتنهام راضی بوده باشند.

به گزارش خبرنگاران، ارنستو والورده پس از برتری 4 بر 2 تیم فوتبال بارسلونا در خانه تاتنهام در هفته دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا ابراز امیداری کرد طرفداران تیم آبی و اناری پوش از بازی تیمشان راضی بوده باشند.
سرمربی بارسلونا در سرانجام بازی گفت: بعد از چند نتیجه بد، عملکرد خوب در این بازی بسیار مهم بود. بازی بسیار فشرده دنبال شد و شاهد تغییرات زیادی بر روی اسکوربورد استادیوم بودیم. تاتنهام بازی را برای ما سخت کرد. فکر می کنم بازی خوبی ارائه کردیم. تاتنهام هم فرصت هایی داشت و توانست به بازی برگردد.
والورده در ادامه گفت: ما مشکلاتی داشتیم اما بسیار خوب بازی را مدیریت کردیم. می دانیم در گروه سختی قرار داریم و این بازی نقش بسیار کلیدی خواهد داشت. امیدوارم طرفداران از عملکرد بازیکنان راضی و خوشحال باشند.
منبع: خبرگزاری تسنیم