طرز تهیه تاس کباب؛ متفاوت و خوشمزه

به گزارش تور تایلند، از غذاهای تکراری دل بکنید و به سراغ طبخ غذاهای نو بروید. تاس کباب هم یکی از این غذاهاس که می تواند در برنامه غذایی تان جای بگیرد و سلامت شما را تامین کند.

طرز تهیه تاس کباب؛ متفاوت و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه تاس کباب:

  • گوشت گوسفندی: 1 کیلو
  • سیب زمینی: 2 عدد
  • پیاز: 2 عدد بزرگ
  • به: 1 عدد
  • هویج: 3 عدد
  • روغن زیتون: 2 ق غ
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت تاس کباب:

1. ابتدا باید مواد را به تکه های کوچکتر ببرید. مثلا گوشت را به 4 تکه تقسیم کنید و بعد سیب زمینی، هویج و پیاز را به صورت حلقه ای ببرید. میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش دهید.

2. سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و اندازهی روغن داخل آن بریزید. بعد یک ردیف پیاز حلقه شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکه های گوشت قرار دهید. بر روی تکه های گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی های حلقه شده را قرار دهید. نصف پیمانه آب را به همراه اندازهی نمک و ادویه های دیگر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا به جوش بیاید.

3. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا به آرامی حدود 3 تا 4 ساعت آب بیندازد و پخته گردد. اگر هم آب غذا تمام شد حتما اندازهی آب به آن اضافه کنید تا پیازها ته نگیرد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 18 مهر 1400 بروزرسانی: 18 مهر 1400 گردآورنده: tour-thailand.ir شناسه مطلب: 1852

به "طرز تهیه تاس کباب؛ متفاوت و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تاس کباب؛ متفاوت و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید