طرز تهیه تاس کباب؛ متفاوت و خوشمزه
به گزارش تور تایلند، از غذاهای تکراری دل بکنید و به سراغ طبخ غذاهای نو بروید. تاس کباب هم یکی از این غذاهاس که می تواند در برنامه غذایی تان جای بگیرد و سلامت شما را تامین کند.
مواد لازم برای تهیه تاس کباب:
- گوشت گوسفندی: 1 کیلو
- سیب زمینی: 2 عدد
- پیاز: 2 عدد بزرگ
- به: 1 عدد
- هویج: 3 عدد
- روغن زیتون: 2 ق غ
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی
طرز تهیه و دستور پخت تاس کباب:
1. ابتدا باید مواد را به تکه های کوچکتر ببرید. مثلا گوشت را به 4 تکه تقسیم کنید و بعد سیب زمینی، هویج و پیاز را به صورت حلقه ای ببرید. میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش دهید.
2. سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و اندازهی روغن داخل آن بریزید. بعد یک ردیف پیاز حلقه شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکه های گوشت قرار دهید. بر روی تکه های گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی های حلقه شده را قرار دهید. نصف پیمانه آب را به همراه اندازهی نمک و ادویه های دیگر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا به جوش بیاید.
3. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا به آرامی حدود 3 تا 4 ساعت آب بیندازد و پخته گردد. اگر هم آب غذا تمام شد حتما اندازهی آب به آن اضافه کنید تا پیازها ته نگیرد.
منبع: ایرنا زندگی