طرز تهیه دسر موز ساده با سه روش بی نظیر

به گزارش تور تایلند، در این مطلب طرز تهیه دسر موز ساده را به سه روش آسان دنبال کنید و از خواص بی نظیر موز بهره مند شوید. دسر موز وانیلی، دسر موز زنجبیلی و دسر خامه ای بهترین و ساده ترین گزینه های موجود برای شما هستند. البته باید بدانید که دسر جزو وعده های غذایی اصلی نیست و وجود آن ضرورت ندارد، اما خوردن دسر پس از غذا باعث سهولت هضم غذا می گردد.

طرز تهیه دسر موز ساده با سه روش بی نظیر

خبرنگاران | سرویس آشپزی - مصرف دسر و شیرینی پس از غذا، عادتی است که مربوط به ذائقه افراد بوده و البته بسیار لذت بخش است. دسر در بسیاری از کشور ها یک وعده غذایی جداگانه تلقی می شود و گاهی پس از صرف غذا، دسر را می خورند. در اروپا هنوز هم میوه ای که در آخر غذا مصرف می شود، تحت عنوان دسر شناخته می شود، اگرچه اغلب در کنار آن، پودینگی از میوه ها یا شیرینی خمیری یا سوفله ای مثل سوفله موز و یا نیز سرو می نمایند. بسیاری از آمریکایی ها، در آخر غذا شیرینی می خورند و علاوه بر مجموعه دسر های متنوع در ممالک مختلف، اقسام بستنی و کیک های میوه را نیز به جای دسر سرو می نمایند. کیک، انواع کلوچه ها مثل کلوچه خرمایی، میوه، ژله، تیرامیسو شکلاتی و غیره، همگی جزو دسر ها می باشند.

بهتر است دسر ها را در خانه تهیه کنید که بتوانید میزان قند، نمک و روغن موجود در آن را کنترل کنید و از انواع میوه ها، کشمش و مغز ها هم در آن بهره بگیرید. دسر موز یکی از دسر های مقوی و خوشمزه است که با ساده ترین مواد اولیه قابل تهیه است. در مطالب قبلی روش درست کردن تیرامیسو با موز به شما آموزش داده شد و در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه 3 نوع دسر موز ساده و خوشمزه آشنا سازیم.

1. طرز تهیه دسر موز ساده (وانیلی)

این دسر موز ساده برای 8 نفر مناسب است، زمان آماده سازی مواد اولیه حدود 15 دقیقه و زمان تهیه نیز حدود 15 دقیقه می باشد.
مواد لازم
شیر2 لیوان
پودر پودینگ فوری وانیلی1 بسته
خامه فرم گرفته2 فنجان
ویفر وانیلی36 عدد
موز متوسط حلقه حلقه شده3 عدد

دستور تهیه:

  1. پودر پودینگ فوری را در ظرفی ریخته، شیر سرد را به آن اضافه نموده و با هم مخلوط کنید. سپس روی حرارت متوسط قرار داده و مرتب ھم بزنید تا غلظتی مانند پیدا کند.
  2. مخلوط را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید 5 دقیقه خنک شود، سپس با ، فولد کنید (به صورت دورانی به آرامی مخلوط کنید).
  3. یک فنجان از مخلوط پودینگ را در ظرف سرو ریخته و 1/3 از ویفر وانیلی را روی آن قرار دهید.
  4. سپس موز های حلقه شده را قرار داده و روی آن را با بقیه مخلوط پودینگ بپوشانید.
  5. لایه ها را دوباره تکرار کنید، لایه آخر را با مخلوط پودینگ بپوشانید و روی آن ویفر قرار دهید.
  6. پس از سرد شدن، روی دسر را با پودر کاکائو یا هر ماده دلخواهی تزیین نموده و برای نگهداری در یخچال با سلفون بپوشانید.
  7. این دسر را می توانید در لیوان یا گیلاس های تک نفره درست نموده و در میهمانی ها و جشن ها از آن بهره ببرید.

2. طرز تهیه دسر موز ساده (زنجبیلی)

این دسر موز ساده برای 6 نفر مناسب است و زمان آماده سازی و تهیه حدود 10 دقیقه می باشد.
مواد لازم
موز رسیده6 عدد
شکر1/4 فنجان
شیر1/2 فنجان
تخم مرغ2 عدد
خامه فرم گرفته1/4 پیمانه
پودر زنجبیل1 پینچ (1/4 قاشق چایخوری)

دستور تهیه:

  1. موز ها را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید.
  2. موز ها را ته ظرف سرو بچینید و روی آن کمی شکر بپاشید.
  3. زرده تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و هم بزنید.
  4. شیر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس به زرده تخم مرغ اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط شوند.
  5. مخلوط شیر و تخم مرغ را روی حرارت قرار داده و هم بزنید تا به جوش آید.
  6. همین که مخلوط آغاز به حباب زدن کرد، از روی حرارت برداشته و برای چند دقیقه به هم زدن ادامه دهید.
  7. کمی پودر زنجبیل به مخلوط فوق اضافه نموده و مخلوط را روی ورقه های موز بریزید و اجازه دهید کاملا خنک شود.
  8. خامه فرم گرفته (خامه قنادی) را روی دسر بریزید، کمی شکر بپاشید و پس از سرد شدن نوش جان کنید.

3. طرز تهیه دسر موز ساده (خامه ای)

این دسر موز ساده برای 8 نفر مناسب است و زمان آماده سازی و تهیه حدود 1 ساعت و 25 دقیقه می باشد.
مواد لازم
موز4 عدد
خامه4 فنجان
پودر یخ1/2 فنجان
شیر1.5 لیتر
نشاسته ذرت1 پیمانه
شکر1 پیمانه
وانیل1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  1. نشاسته، شکر و شیر را در یک قابله ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا مثل فرنی آغاز به غلیظ شدن کند، پس از غلیظ شدن، وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
  2. دو عدد موز را رنده نموده و بلافاصله به مخلوط فوق اضافه کنید تا پودینگ موز آماده شود.
  3. 3 فنجان خامه را با درجه پایین همزن برقی بزنید تا آغاز به سفت شدن کند، سپس پودر یخ را به آن اضافه نموده و 4 دقیقه دیگر هم بزنید.
  4. درجه همزن را زیاد نموده و پودینگ موز را اضافه کنید، به هم زدن ادامه دهید تا پودینگ با خامه کاملا ترکیب شده و مخلوط یکدستی حاصل شود.
  5. دو عدد موز به جامانده را حلقه حلقه کنید و ته ظرف سرو بچینید.
  6. با مخلوط پودینگ موز و خامه روی ورقه های موز را بپوشانید.
  7. یک فنجان خامه را در کاسه ریخته و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد، سپس روی دسر را با خامه فرم گرفته کاملا بپوشانید.
  8. همچنین می توانید روی دسر را با گاناش و یا هر ماده دلخواه دیگری بپوشانید و 1 ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

نکته: در تهیه این دسر موز ساده می توانید به جای درست کردن از پودر پودینگ فوری موزی یا وانیلی بهره ببرید که به صورت بسته های آماده در بازار موجود است.

دسر ها بهتر است حداقل یک ساعت پس از غذا خورده شوند تا اثرات مفیدتری داشته باشند. البته این زمان، بسته به نوع دسر، شرایط جسمانی و وزن افراد متفاوت است و بهترین زمان خوردن دسرها، بین وعده های غذایی است. شما در این مطلب با طرز تهیه سه نوع دسر موز ساده آشنا شدید که به راحتی قابل تهیه است و برای بچه ها نیز بسیار مفید می باشد.

منبع: ستاره
انتشار: 2 اسفند 1399 بروزرسانی: 2 اسفند 1399 گردآورنده: tour-thailand.ir شناسه مطلب: 1481

به "طرز تهیه دسر موز ساده با سه روش بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر موز ساده با سه روش بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید