طرز تهیه دسر موز و بستنی

به گزارش تور تایلند، دسر موز و بستنی یک دسر خوشمزه و متفاوت و مناسب برای فصل تابستان است. برای تهیه این دسر موز را سرخ می کنند و به همراه سس مخصوص و بستنی آن را سرو می کنند. طعم این دسر با دسرهایی که تا به حال خورده اید کاملا فرق دارد اما از خوردن آن پشیمان نخواهید شد.

طرز تهیه دسر موز و بستنی

مواد لازم برای تهیه دسر موز و بستنی

  • کره کاله خرید آنلاین 50 گرم
  • هل چهار عدد
  • بادام پوست کنده 50 گرم
  • موز کوچک چهار عدد
  • آب لیمو ترش یک عدد
  • پوست لیمو رنده شده به مقدار لازم
  • پودر قند 50 گرم
  • آب پرتقال یا آب آناناس دو قاشق سوپ خوری
  • بستنی وانیلی کاله به مقدار لازم

طرز تهیه دسر موز و بستنی

مرحله اول

پوست موزها را جدا کنید و آن ها را از وسط به صورت طولی برش دهید.

یک تابه میانه را روی حرارت قرار دهید و نصف کره را داخل آن بیندازید و اجازه دهید تا آب شود.

سپس نصف موزها را به کره اضافه کنید و به آن ها فرصت دهید تا طلایی شوند. موزها را برگردانید تا پشت آن ها هم سرخ شود.

بعد از این که موزها سرخ شدند به جای مانده موزهایتان را نیز به همین ترتیب سرخ کنید.

هنگام سرخ کردن موزها حواستان باشد که آن ها را به مقدار ای سرخ کنید که له نشوند. همچنین از موزهای له و خیلی رسیده برای این کار استفاده نکنید تا هنگام سرخ شدن متوجه تغییر ظاهری آن شوید و قبل از له شدن آن ها را از درون تابه خارج کنید.

مرحله دوم

نصف دیگر کره را درون یک تابه دیگر بیندازید و هل و بادام را به آن اضافه کنید و تفت دهید. آن ها را خوب هم بزنید و اجازه دهید تا طلایی شوند.

بعد از این که هل و بادام طلایی شدند، پوست رنده شده لیمو ترش، پودر قند و آب پرتقال را به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت کمی غلیظ شود و از آن به عنوان سس دسر استفاده کنید.

مرحله سوم

در مرحله آخر موزهای سرخ شده را درون یک ظرف بچینید، از سسی که تهیه کرده اید روی آن بریزید و آن را همراه با بستنی سرو کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 15 شهریور 1401 بروزرسانی: 15 شهریور 1401 گردآورنده: tour-thailand.ir شناسه مطلب: 2161

به "طرز تهیه دسر موز و بستنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر موز و بستنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید