طرز تهیه چیکن استراگانف بدون خامه؛ مناسب افراد دارای رژیم
به گزارش تور تایلند، چیکن استراگانف با آن که یک غذای روسی محسوب می گردد، با توجه به دستور پخت و نحوه سرو آسانش، بسیار به ذائقه ایرانی ها خوش آمده است. این غذا با وجود فیله های مرغ سریع پخته می گردد و قابل سرو است؛ با این حال وجود سس و خامه مانع خوردن آن برای ورزشکارها و افراد داری رژیم می گردد. پس ما در این جا طرز تهیه چیکن استراگانف بدون خامه را خواهیم گفت تا بتوانید آن را برای خانواده چهار نفره تان در مدت 40 دقیقه آماده کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانف بدون خامه
- کره دو قاشق غذاخوری
- قارچ (خردشده) یک دوم فنجان
- پیاز (خردشده) یک عدد
- آب مرغ دو فنجان
- آرد دو قاشق غذاخوری
- پنیر خامه ای کم چرب یک دوم فنجان
- مرغ پخته و مزه دار شده 225 گرم
- ماست یونانی دو فنجان
- نمک به اندازه لازم
- فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه چیکن استراگانف بدون خامه
1. تفت دادن قارچ و پیاز
در اولین مرحله از طرز تهیه چیکن استراگانف بدون خامه؛ کره را داخل تابه با حرارت بالا بیاندازید. بعد از آب شدن کره؛ پیازهای نگینی را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا به اصلاح پیازها سبک شوند. بعد از تغییر رنگ پیازها، قارچ های خرد شده را هم به تابه اضافه کنید. آن ها را با یکدیگر حسابی تفت دهید تا مخلوط شوند.
نکات مهم برای تفت دادن قارچ و پیاز
- پنج تا شش دقیقه برای تفت دادن این مواد کافی است.
- پیاز و قارچ باید نرم و کاراملی شوند.
2. اضافه کردن آب مرغ به مخلوط قارچ و پیاز
شما در مرحله بعدی باید فیله های مرغ را داخل یک قابلمه جداگانه به همراه دو لیوان آب، کرفس و پیاز بگذارید و اجازه دهید به مدت 25 تا 30 دقیقه پخته شوند. حال دو فنجان آب مرغ دارید.
سپس فنجان اول آب مرغ را به مخلوط پیاز و قارچ اضافه کنید تا با یکدیگر جوش بخورند. مواد را با یک قاشق چوبی خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
نکات مهم برای اضافه کردن آب مرغ
- از عصاره مرغ آماده در بازار هم می توانید بهره ببرید.
- آن قدر خوب مواد را هم بزنید که مواد قهوه ای رنگ ته تابه نچسبند.
3. آماده کردن سس برای چیکن استراگانف
آرد را به تدریج به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید. خوب با یکدیگر هم بزنید تا رنگ آرد تغییر کند. تنها 30 تا 40 ثانیه برای این کار احتیاج است. بعد از قهوه ای شدن آرد، نوبت اضافه کردن فنجان دیگر آب مرغ است.
در این مرحله از طرز تهیه چیگن استراگانف بدون خامه، اجازه دهید مواد پنج دقیقه با یکدیگر بجوشند تا سس تان حسابی غلیظ گردد.
4. اضافه کردن ماست یونانی
در آخرین مرحله از طرز تهیه چیکن استراگانف بدون خامه، ماست یونانی و پنیر خامه ای را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید.در آخر مرغ را که از قبل خرد و پخته اید را با سس ترکیب کنید. اجازه دهید تا پنج دقیقه دیگر روی حرارت بماند و با یکدیگر پخته شوند.
چیکن استراگانف بدون خامه شما آماده سرو است، نوش جان!
نکات مهم برای اضافه کردن پنیر
- برای آب شدن پنیر خامه ای تنها دو دقیقه زمان احتیاج است.
- پنیر باید کامل آب گردد تا سس چیکن استراگانف غلیظ گردد.
- می توانید مرغ را به صورت خلالی یا نگینی برش دهید و با سیر، فلفل و نمک مزه دارشان کنید.
چه نوع مرغی برای تهیه این غذا مناسب است؟
سینه مرغ یا ران بدون پوست و استخوان برترین گزینه برای تهیه چیکن استراگانف است.
از چه خامه ای برای سس چیکن استراگانف باید استفاده کرد؟
اگر این غذا را به صورت رژیمی تهیه می کنید، بهتر است به به جای خامه از ماست یونانی بهره ببرید. اگر طعم ماست یونانی را دوست ندارید، پس بهتر است از خامه کم چرب بهره ببرید.
چگونه سس چیکن استراگانف بدون خامه را می توان غلیظ کرد؟
اضافه کردن ماست و آرد به مواد، سس آن را به مقدار کافی غلیظ و خامه ای می نماید، اما اگر غلظت آن را دوست نداشتید می توانید به اندازه لازم از هر کدام آرد و ماست به مواد اضافه کنید.
چیکن استراگانف بدون خامه را با چه غذاهایی می توان سرو کرد؟
این غذا را بهتر است با نان باگت تازه نوش جان کنید، در غیر این صورت می توانید آن را روی پاستا، نودالیت یا برنج ریخته و سرور کنید.
منبع: کتاب کاله