فوت و فن های مکزیکی یک انچیلادای بوقلمون لذیذ و خوش عطر
به گزارش تور تایلند، انچیلادای بوقلمون یا آنچیلادا بوقلمون هم درست مانند انچیلادای مرغ و گوشت یک غذای مکزیکی است که با نان ترتیلا یا همان نان ذرت درست شده و یک غذای خوشمزه برای وعده های و است. انچیلادا بوقلمون رسپی های متنوعی دارد. بنابراین، به دلخواه می توانید در تهیه این غذا از انواع سس، پنیرهای مختلف، لوبیا، انواع سبزیجات و چاشنی های گوناگون بهره ببرید. اگر شما هم دوست دارید روش پخت این رول مکزیکی را یاد بگیرید، با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه انچیلادای بوقلمون با سس چیلی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه انچیلادای بوقلمون (برای 4 نفر)
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
نان ترتیلا | 8 عدد |
سینه بوقلمون | 300 گرم |
کره | به اندازه کافی |
پنیر چدار یا موزارلا رنده شده | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
خامه ترش | به اندازه کافی |
گشنیز تازه و ساطوری خرد شده | 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار |
مواد لازم برای تهیه سس چیلی
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
آب بوقلمون یا آب مرغ | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
روغن زیتون | به اندازه کافی |
پیاز (برای پیاز داغ) | 1 عدد میانه |
سیر (برای سیر داغ) | 3 حبه |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
آرد ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل هالوپینو | 1 عدد |
پودر فلفل قرمز | 3 قاشق غذاخوری |
زیره سبز | 2 قاشق چای خوری |
پونه کوهی آسیاب شده | 1 قاشق چای خوری |
پودر سیر | 1 قاشق چای خوری |
دارچین | 1 قاشق چای خوری |
پودر میخک | نوک قاشق چای خوری |
شکر | 1 قاشق چای خوری |
نمک | به اندازه لازم |
مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه
مدت زمان لازم برای تهیه انچیلادای بوقلمون: 20 دقیقه
مراحل طرز تهیه انچیلادای بوقلمون با سس چیلی
طرز تهیه انچیلادای بوقلمون هم در فر و هم بدون فر با انواع سس ها، چاشنی ها و پنیرهای دلخواه امکان پذیر است.
مرحله اول: مواد اولیه انچیلادای بوقلمون را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه انچیلادای بوقلمون، سینه بوقلمون را بشویید و در سبد بگذارید تا آب اضافی خود را از دست بدهد. سپس گوشت بوقلمون را به صورت نواری و ترجیحا باریک خرد کنید. نوارها هر چقدر باریک تر باشند، گوشت بوقلمون زودتر نرم و سرخ می گردد. برای خوشمزه تر شدن آنچیلادای بوقلمون، پیشنهاد می کنیم نوارهای گوشت بوقلمون را ابتدا با ادویه های گوناگون مرینیت کنید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا رفع گردد.
پیاز را بشویید و پس از پوست گرفتن به صورت نگینی خرد کنید. حبه های سیر را هم پوست بگیرید و به صورت ریز رنده کنید. برگ های گشنیز تازه را از ساقه جدا کنید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن خارج گردد. سپس، گشنیز تازه و شسته شده را ساطوری کنید.
فلفل هالوپینو را نیز بشویید و به شکل دلخواه خرد کنید. فر را روشن نموده و روی دمای 175 تا 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد.
برای خرید گوشت بوقلمون می توانید به روش های یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله دوم: گوشت بوقلمون را تفت دهید
حالا، تابه مناسبی را روی حرارت میانه بگذارید و اندازهی کره در آن بریزید. سپس، نوارهای مرینیت شده گوشت بوقلمون را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند.
برای خرید انواع کره حیوانی و گیاهی می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله سوم: پیاز و سیر را تفت دهید
یک قاشق روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا گرم گردد. حالا، نصف پیاز نگینی را در تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی گردد. نیمی از سیری که از قبل رنده کردید را نیز به تابه اضافه کنید تا همراه پیاز به مدت یک دقیقه تفت ببیند و عطر آن آزاد گردد.
برای خرید روغن زیتون، سیر داغ منجمد و پیاز داغ آماده می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله چهارم: مایه انچیلادای بوقلمون را تکمیل کنید
در این مرحله از طرز تهیه آنچیلادای بوقلمون خوشمزه، اندازهی نمک و گشنیز ساطوری شده را همراه با برش های بوقلمون پخته و سرخ شده به تابه حاوی پیاز و سیر اضافه کنید. این مواد را به خوبی هم بزنید تا به مدت 3 دقیقه تفت ببینند و با یکدیگر ترکیب شوند. سپس، حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید.
برای خرید نمک می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله پنجم: سس چیلی را آماده کنید
برای تهیه سس چیلی، اندازهی روغن زیتون را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد. سپس، رب گوجه فرنگی () را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ باز کند. باقی سیر رنده شده و باقی پیاز نگینی را نیز به رب گوجه اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
برای خرید رب گوجه فرنگی می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله ششم: سس چیلی را تکمیل کنید
حالا، آب مرغ یا بوقلمون، شکر، اندازهی نمک، سرکه و فلفل هالوپینوی خرد شده را همراه با زیره سبز، پودر فلفل قرمز، پونه کوهی، پودر میخک، دارچین و پودر سیر در قابلمه بریزید. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید این ترکیب برای 4 الی 5 دقیقه به آرامی بجوشد. مایه سس را هم بزنید تا همه مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.
برای خرید شکر، سرکه، پونه خشک شده، پودر فلفل قرمز، زیره سبز، پودر دارچین و پودر سیر می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله هفتم: آرد ذرت را اضافه کنید
در این مرحله، باید آرد ذرت را با اندازهی آب سرد ترکیب کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست گردد. این ترکیب را به قابلمه حاوی سس در حال جوش اضافه نموده و چند دقیقه دیگر صبر کنید تا بجوشد. پس از آن که مایه سس جوشید و به غلظت دلخواه رسید، حرارت را خاموش کنید.
برای خرید آرد ذرت می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله هشتم: رول های انچیلادای بوقلمون را آماده کنید
در این مرحله باید هر یک از نان های ترتیلا را در بشقاب بگذارید و روی هر یک از آن ها یکی دو قاشق سس چیلی بریزید. با پشت قاشق، سس چیلی را در سطح نان پخش کنید تا کاملا به سس آغشته گردد.
سپس، گوشت بوقلمون سرخ شده و مایه انچیلادا را به صورت نواری در وسط نان ترتیلا بریزید. اندازهی پنیر چدار یا پنیر موزارلا رنده شده و خامه ترش را نیز به این ترکیب اضافه کنید. حالا، نان ترتیلای حاوی این ترکیب را به آرامی رول کنید و کنار بگذارید.
برای خرید خامه و انواع پنیر پخت و پز می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله نهم: انچیلادای بوقلمون را در فر بگذارید
حالا، ظرف مناسبی (ترجیحا پیرکس گود) را انتخاب نموده و کف و دیواره های آن را چرب کنید. رول های آنچیلادای بوقلمون را بدون فاصله در ظرف بچینید و به جای مانده سس چیلی را روی رول ها بریزید. ظرف را به مدت 15 تا 20 دقیقه در طبق میانی فر بگذارید.
مرحله آخر: انچیلادای بوقلمون را سرو کنید
پس از گذشت این مدت، انچیلادای بوقلمون را از فر خارج کنید و در ظرف سرو قرار دهید. این غذا را می توانید با خلال پیاز قرمز، پیازچه خرد شده و گشنیز و جعفری تازه تزئین نموده و همراه با و سبزیجات تازه سرو کنید.
بیشتر بخوانید:
نکات مهم در طرز تهیه انچیلادای بوقلمون
- در هنگام پخت انچیلادای بوقلمون به جای خامه ترش می توانید از ماست یونانی بهره ببرید.
- اندازه تندی سس چیلی را بسته به ذائقه میتوانید کمتر یا بیش تر کنید.
- در طرز تهیه سس چیلی، ترکیب ادویه ها را به دلخواه می توانید تغییر دهید.
- در تهیه این غذا، مثل طرز تهیه انچیلادا مرغ به جای استفاده از یک نوع پنیر می توانید از ترکیب انواع پنیر بهره ببرید.
- در صورت تمایل، می توانید اندازهی لوبیا چیتی پخته شده را نیز بکوبید و به ترکیب آنچیلادای بوقلمون اضافه کنید.
بیشتر بخوانید:
فوت و فن های خوشمزه شدن انچیلادای بوقلمون
آیا می توانیم انچیلادای بوقلمون را بدون فر در تابه درست کنیم؟
بله. برای این منظور، کافی است رول های انچیلادای بوقلمون را مطابق دستور بالا آماده کنید. سپس، تابه مناسبی را چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. رول های انچیلادای بوقلمون را در تابه بچینید و صبر کنید با حرارت ملایم بپزند.
برای تهیه انچیلادای بوقلمون از چه نان های دیگری می توانیم استفاده کنیم؟
اگر به نان ترتیلا دسترسی ندارید، می توانید انچیلادای بوقلمون را با نان پیتا یا حتی با نان لواش درست کنید.
منبع: افق کوروش