افزایش خطر بیماری قلبی با نوشیدنی های شیرین

به گزارش تور تایلند، محققان دریافتند، زنانی که روزانه یک یا چند وعده نوشیدنی شیرین می نوشند، 26 درصد بیشتر در معرض خطر بیماری عروق کرونر قرار دارند.

افزایش خطر بیماری قلبی با نوشیدنی های شیرین

روزانه یک وعده یا بیشتر نوشیدنی های شیرین، از جمله نوشابه های کالری دار، آبمیوه با شکر افزوده شده، آب های شیرین شده یا چای می تواند به طور چشمگیری خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی (CVD) را افزایش دهد.

به نقل از هلث، تنها یک وعده در روز از هر نوشیدنی شیرین شده با شکر، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را 20 درصد افزایش می دهد و به گفته متخصصان، نوشیدن روزانه آبمیوه با شکر اضافه شده خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را تا 42 درصد افزایش می دهد.

نتایج تحقیق بزرگی بر روی 106هزار 178 معلم زن کالیفرنیایی بدون سابقه بیماری های قلبی عروقی و دیابت از سال 1995 تا به امروز در حال اجرا است که تأثیر نوشیدنی های شیرین شده با قند را بر سلامت قلب آنالیز می نماید.

محققان دریافتند، زنانی که روزانه یک یا چند وعده نوشیدنی شیرین می نوشند، 26 درصد بیشتر در معرض خطر بیماری عروق کرونر قرار دارند.

علاوه بر این، زنانی که یک یا چند نوشیدنی شیرین در روز می نوشیدند نسبت به زنانی که به ندرت یا هرگز نوشیدنی های شیرین نمی نوشیدند، 21 درصد بیشتر در معرض خطر سکته مغزی بودند.

برای این مطالعه، از زنان خواسته شد تا وعده های غذایی روزانه خود را با استفاده از پرسشنامه غذایی گزارش نمایند.

زنان جوان تر بیشترین مصرف نوشیدنی های شیرین شده با قند را داشتند، غذا های سالم کمتری مصرف می کردند و احتمال چاقی و سیگاری بودن آنان بیشتر بود.

پروفسور شریل اندرسون، محقق ارشد این تحقیق گفت: اگرچه این مطالعه مشاهده ای است و دلیل و معلولی را اثبات نمی نماید، اما فرض می کنیم که شکر ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را از طرق مختلف افزایش دهد.

این نوشیدنی های شیرین باعث افزایش سطح گلوکز و غلظت انسولین در خون می گردد که ممکن است اشتها را افزایش داده و منجر به چاقی گردد که یک عامل خطر اصلی برای بیماری های قلبی عروقی است.

علاوه بر این، قند بیش از حد در خون با استرس اکسیداتیو و التهاب، مقاومت به انسولین، کلسترول ناسالم و دیابت نوع 2، شرایطی که به شدت با ایجاد آترواسکلروز، باریک شدن آهسته شریان ها که زمینه ساز بیشتر بیماری های قلبی عروقی مرتبط است.

نوشیدنی های شیرین شده با شکر سرشار از قند هستند، به عنوان مثال، 12 اونس (340 گرم) نوشابه معمولی حاوی 130 کالری و 34 گرم یا 8 قاشق چایخوری شکر است.

طبق گفته انجمن قلب آمریکا، کل قند دریافتی از غذا ها یا نوشیدنی ها برای زنان باید به کمتر از 100 کالری در روز محدود گردد که معادل 25 گرم یا 6 قاشق چایخوری شکر است.

این اندازه برای مردان باید کمتر از 150 کالری در روز باشد که معادل 38 گرم یا 9 قاشق چایخوری شکر است.

بسیاری از افرادی که رژیم دارند سعی می نمایند نوشیدنی های شیرین را با نوشیدنی های رژیمی جایگزین نمایند، اما نوشیدنی های رژیمی از جمله نوشابه رژیمی حاوی سوکرالوز، آسپارتام، ساخارین یا سایر شیرین نماینده های مصنوعی هستند که بیشتر از قند به انسان آسیب می رسانند.

راه چاره ساده و سالم این است که این نوع نوشیدنی ها را با آب جایگزین کنید، زیرا به راحتی در دسترس است و کالری صفر دارد.

منبع: فرادید
انتشار: 10 شهریور 1401 بروزرسانی: 10 شهریور 1401 گردآورنده: tour-thailand.ir شناسه مطلب: 2159

به "افزایش خطر بیماری قلبی با نوشیدنی های شیرین" امتیاز دهید

1 کاربر به "افزایش خطر بیماری قلبی با نوشیدنی های شیرین" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش خطر بیماری قلبی با نوشیدنی های شیرین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید