طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز و انار برای شب یلدا

به گزارش تور تایلند، سالاد لوبیا قرمز و انار یکی از انواع سالادهای سرد است که یک انتخاب مناسب برای شب یلداست. در این مطلب طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز و انار همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این سالاد آموزش داده شده است.

طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز و انار برای شب یلدا

به گزارش خبرنگاران، سالادها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند.

سالادها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب لیمو، آب غوره و... تشکیل می شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آن ها اضافه گردد که در این صورت ارزش غذایی شان بیش تر می گردد و می توان آن ها را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.

سالاد لوبیا قرمز و انار یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب لوبیا قرمز با پیاز، جعفری و دانه انار تهیه می گردد و به همین علت سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد مغذی است. این سالاد می تواند یک جایگزین مناسب برای وعده های اصلی غذا به خصوص وعده شام باشد و به علت داشتن دانه انار در ترکیباتش برای پذیرایی در شب یلدا انتخاب مناسبی است.

در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز و انار همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این سالاد تقدیم به شما خواهد شد.

  • طرز تهیه دسر شیری پرتقالی ؛ ویژه شب یلدا

مواد لازم برای تهیه سالاد لوبیا قرمز و انار

لوبیا قرمز پخته: 1 لیوان

دانه انار: 1 لیوان

پیاز قرمز: 1 عدد

جعفری خرد شده: 1 لیوان

روغن زیتون: نصف فنجان

آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

1 ـ نکات مربوط به پیاز

اگر بخواهیم به طور مختصر در خصوص کاربرد انواع پیازها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف ترین عضو خانواده پیازهاست، آغاز کنیم. این پیاز برترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می گردد آن را خام خورد و یا در سالادها و دیپ ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذاهای مکزیکی هم برترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ ها هم انتخاب مناسبی است. پیازهای قرمز به مقدار کافی عطر و طعم به غذا نمی دهند؛ بنابراین برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی گیرند.

2 ـ نکات مربوط به روغن زیتون

روغن زیتون به علت ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن های معمولی مخلوط می گردد. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می گردد؛ بنابراین کسانی که در پی خرید روغن زیتون هستند، اغلب می پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به توضیح ذیل ارائه داده اند:

1- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.

2- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در برخی موارد افراد به علت تندی بیش از حد روغن به سرفه می افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می رود و خوشمزه می گردد. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.

3- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای معین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به راحتی می توان در آن تقلب کرد.

طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز و انار برای شب یلدا

برای تهیه این سالاد خوشمزه لوبیا قرمز پخته + دانه انار + پیاز قرمز خرد شده + جعفری خرد شده را داخل یک کاسه بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید؛ سپس روغن زیتون را همراه با آب لیمو، نمک و فلفل سیاه به سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد سالاد با روغن زیتون، آب لیمو و نمک و فلفل آغشته شوند. سالاد خوشمزه لوبیا قرمز و انار شما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.

منبع: فرارو

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 18 آذر 1401 بروزرسانی: 18 آذر 1401 گردآورنده: tour-thailand.ir شناسه مطلب: 2203

به "طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز و انار برای شب یلدا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز و انار برای شب یلدا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید