طرز تهیه چیزکیک ژاپنی خوشمزه برای ورزشکاران و بچه ها
به گزارش تور تایلند، در این مطلب قصد داریم روش تهیه چیزکیک ژاپنی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
به گزارش ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه چیزکیک ژاپنی را به شما دهیم. با ما همراه باشید.
تخم مرغ- 6 عدد
کره - 100 گرم
شیر - 100 گرم
آرد - 100 گرم
وانیل - سرقاشق چای خوری
شکر - 100 گرم
1-ابتدا 100 گرم کره و 100 گرم شیر را روی حرارت بگذارید تا کره باز گردد وقتی به حالت یکدست شد از روی حرارت بردارید تا کمی خنک گردد زرده ها را که از سفیده جدانموده اید یکی یکی اضافه کنید.
2- شکر و وانیل را هم به آن بیفزایید.
3- سپس آرد را الک و خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید حالا سفیده ها را در ظرفی کاملا تمیز و خشک خوب هم بزنید به حدی که اگر کاسه را برگردانید، نریزد.
4- مواد قبلی را با سفیده های پف نموده مخلوط کنید.
5-آرام بادقت هم بزنید حتما دقت کنید به یک جهت و آرام هم بزنید تا پف کیک نخوابد.
6- فر را از قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد روشن کنید در سینی فر که دیواره هایش کمی بلند باشد آب جوش بریزید و داخل فر بگذارید حالا کف و دور یک قالب به قطر 18سانت را کاغذ روغنی بگذارید مواد را به آرامی بریزید و داخل ظرف آب جوش بگذارید طوری که قالب کاملا داخل آب جوش قرار بگیرد به مدت یک ساعت باحرارت 160درجه سانتی گراد بگذارید بعد یک ساعت با یک خلال دندان امتحان کنید اگر نچسبید آماده است وگرنه به پخت ادامه دهید برای قهوه ای شدن روی چیزکیک گریل رابه مدت چند دقیقه روشن کنید سپس آن را خارج کنید و بگذارید سرد گردد.
7- البته بهتر است این چیز کیک درقالب کمربندی درست گردد که حتما دور زیر قالب را کاغذ آلومینیومی بکشید. می توانید روی این چیزکیک را با پودر قند تزئین کنید.
تخم مرغ به دلیل داشتن پروتئین مورد احتیاج ورزشکاران و بچه ها ضروری است به مقدار کافی مصرف گردد و این کیک به دلیل داشتن مقدار مناسب این پروتئین برای این دو گروه مناسب است.
منبع: خراسان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان