طرز تهیه ژله آسمانی

به گزارش تور تایلند، در گزارش زیر طرز تهیه ژله آسمانی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه ژله آسمانی

به گزارش ، امروز قصد داریم دستور تهیه ژله آسمانی را به شما آموزش دهیم.

پودر ژله بلوبری 1 بسته

خامه زده شده یا اسپری خامه به میزان لازم

آب جوش 1 لیوان

یخ 1 لیوان

پودر ژله را با یک لیوان آب جوش حل می کنیم. بهتر است مایع به دست آمده را روی شعله بگذاریم تا یکی دو جوش بخورد. تا دانه های ژلاتین کاملاً حل گردد.

سپس لیوان یخ را اضافه می کنیم و به هم می زنیم. ژله کمی می بندد و کمی شکل می گیرد.

کمی از ژله را داخل لیوانی مورد نظر می ریزیم. میزانی از خامه را در کناره لیوان می گذاریم دوباره کمی از ژله را ریخته خامه می ریزیم و همین کار را ادامه می دهیم تا لیوان پر گردد.

لیوان های آماده شده را داخل یخچال می گذاریم تا کاملاً ببندد.

اگر موقعی که خامه ها را روی ژله ها می ریزیم خامه داخل ژله فرورفت ژله را کمی داخل یخچال می گذاریم تا بیشتر ببندد، اما نه کامل. بعد از یخچال بیرون آورده و با چنگال به هم می زنیم.

این ژله بسیار زیبا است علاوه بر آن سادگی تهیه آن مزیتی مهم برایش محسوب می گردد. یک تزئین تک که مشابه آن را کمتر در مراسم یا رستورانی دیده اید. این ژله را هم ژله آسمانی و هم ژله ابر می نامند.

می توانیم با کمی خلاقیت از پاستیل هایی به شکل پرنده یا هواپیما هم روی ژله و هم داخل ژله در کناره لیوان استفاده کنیم.

منبع:سرآشپز پاپیون

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 4 شهریور 1400 بروزرسانی: 4 شهریور 1400 گردآورنده: tour-thailand.ir شناسه مطلب: 1803

به "طرز تهیه ژله آسمانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ژله آسمانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید