همکاری ناسا و امارات در پروژه بلندپروازانه دروازه ماه

به گزارش تور تایلند، ایسنا نوشت: ناسا و امارات متحده عربی برنامه های خود را برای ساخت ماژول هوابند پایگاه قمری دروازه ماه اعلام کردند.

همکاری ناسا و امارات در پروژه بلندپروازانه دروازه ماه

ناسا و مرکز فضایی محمد بن راشد(MBRSC) در امارات متحده عربی روز یکشنبه برنامه های این مرکز فضایی را برای ساخت ماژول هوابند پایگاه قمری دروازه ماه(Lunar Gateway) اعلام کردند. دروازه ماه اولین ایستگاه فضایی بشر خواهد بود که به دور ماه می چرخد و از ماموریت های ناسا برای اکتشاف بلندمدت ماه در پروژه آرتمیس(Artemis) به نفع همه پشتیبانی می نماید.

به نقل از ناسا، کامالا هریس(Kamala Harris) معاون رئیس جمهور آمریکا گفت: من به عنوان رئیس شورای ملی فضایی، ارتقای همکاری بین المللی در فضا را در اولویت قرار داده ام. امروز اعلام مشارکت بین آمریکا و امارات متحده عربی به پیشرفت این کار مهم می انجامد. آمریکا و امارات با ترکیب منابع، ظرفیت علمی و مهارت های فنی خود، منظره جمعی ما را در خصوص فضا افزایش خواهند داد و اطمینان حاصل خواهند کرد که فرصت های فوق العاده ای برای همه روی زمین فراهم می گردد.

  • آمریکا پس از نیم قرن یک فضاپیما به ماه فرستاد

  • راز پنهان پشت شکاف های مرموز دیوار بزرگ چین

مرکز فضایی محمد بن راشد تحت یک سازمان دهی تازه که همکاری پروازهای فضایی انسانی آن را با ناسا به وسیله پایگاه قمری دروازه ماه توسعه می دهد، ماژول Crew and Science Airlock را ارائه خواهد نمود و بعلاوه یک فضانورد اماراتی را در مأموریت آینده آرتمیس به ایستگاه فضایی ماه خواهد فرستاد.

بیل نلسون(Bill Nelson) مدیر ناسا گفت: آمریکا و امارات متحده عربی یک لحظه تاریخ ساز را برای همکاری کشورهای ما در فضا و آینده اکتشاف فضایی انسانی رقم می زنند. ما در دوره تازهی از اکتشافات فضایی به وسیله برنامه آرتمیس هستیم که با اکتشاف صلح آمیز و بین المللی در فضا تقویت شده است. امارات متحده عربی با ساخت ماژول هوابند برای دروازه ماه به فضانوردان امکان می دهد تا علوم پیشگامانه را در اعماق فضا انجام دهند و آماده شوند تا روزی بشر را به مریخ بفرستند.

مرکز فضایی محمد بن راشد علاوه بر راه اندازی این ماژول، پشتیبانی مهندسی را نیز برای ایستگاه فضایی قمری ارائه خواهد نمود. این هوابند به خدمه و پژوهش های علمی امکان می دهد تا از محیط قابل سکونت ماژول های سرنشین دار دروازه ماه به خلاء فضا منتقل شوند. این انتقال ها از توسعه علم در اعماق فضا و بعلاوه نگهداری دروازه ماه پشتیبانی می نمایند.

دروازه ماه از اکتشاف و پژوهش پایدار در اعماق فضا پشتیبانی می نماید و خانه ای را برای زندگی و کار کردن فضانوردان، محل مناسبی را برای مأموریت های سطح ماه و فرصتی را برای انجام دادن پیاده روی های فضایی هنگام چرخش به دور ماه فراهم می آورد.

برنامه آرتمیس ناسا متنوع ترین و گسترده ترین ائتلاف ملل برای اکتشاف انسان در اعماق فضاست. ناسا با همکاری آژانس فضایی کانادا(CSA)، آژانس فضایی اروپا(ESA)، آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن(JAXA) و اکنون مرکز فضایی محمد بن راشد، انسان ها را برای اکتشافات علمی به سطح ماه می برد و مسیری را برای اولین ماموریت انسان به مریخ ترسیم می نماید.

این تازهترین همکاری در دورازه ماه براساس همکاری پیشین ناسا و امارات متحده عربی در پرواز فضایی انسانی است. در سال 2019، هزاع المنصوری(Hazzaa Almansoori) اولین اماراتی بود که طی یک ماموریت کوتاه به ایستگاه فضایی بین المللی پرواز کرد و با ناسا برای انجام دادن آزمایش ها و توسعه آموزشی همکاری داشت. دومین فضانورد اماراتی، سلطان النیادی(Sultan Al Neyadi) بود که در سال 2023 طی ماموریت کرو-6(Crew-6) به ایستگاه فضایی بین المللی پرتاب شد و در پژوهش های علمی آزمایشگاه مداری که دانش بشری را ارتقا می دهد و زندگی روی زمین را بهبود می بخشد، شرکت کرد. امارات متحده عربی در حال حاضر دو فضانورد دیگر دارد که در مرکز فضایی جانسون ناسا در هیوستون آموزش می بینند. بعلاوه، ناسا با امارات متحده عربی در زمینه پژوهش های مریخ، تحقیقات انسانی و مطالعات آنالوگ برای حمایت از اولویت های اکتشاف همکاری نموده است.

در سال 2020، آمریکا و امارات متحده عربی از امضانمایندگان اصلی توافق نامه آرتمیس(Artemis Accords) بودند که یک مجموعه عملی از اصول برای راهنمایی همکاری در اکتشافات فضایی بین کشورهای شرکت نماینده در برنامه اکتشاف ماه قرن 21 ناساست.

ناسا به وسیله برنامه آرتمیس، اولین زن و اولین شخص رنگین پوست را روی سطح ماه فرود خواهد آورد و راه را برای حضور بلندمدت انسان روی ماه هموار خواهد نمود. بعلاوه، این برنامه به یک سکوی پرتاب برای فرستادن اولین فضانوردان به مریخ تبدیل خواهد شد.

  • بزرگترین خودروساز دنیا در راه ایران/عکس

  • ملوان زبل همه را فریب داد/ اسفناج اصلا منبع غنی آهن نیست!

5858

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 18 دی 1402 بروزرسانی: 18 دی 1402 گردآورنده: tour-thailand.ir شناسه مطلب: 2334

به "همکاری ناسا و امارات در پروژه بلندپروازانه دروازه ماه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همکاری ناسا و امارات در پروژه بلندپروازانه دروازه ماه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید