وقتی شیرینی عامل مرگ زودرس است!

به گزارش تور تایلند، طلا/ تقریبا نیمی از افراد علاقه مندی وافری نسبت به خوردن شیرینجات و آبنبات وشکلات دارند. خوردن این دسته از خوراکی همانقدر که ترشیجات می تواند لذت بخش هستند اما به مراتب با گذشتن از میزان منطقی آن ها باعث بیماری و در مواردی مرگ می گردد!

وقتی شیرینی عامل مرگ زودرس است!

گاهی خوردن شیرینی و آبنبات بیش از حد مجاز آن می تواند سرکار شما را به پزشک و دندانپزشک بیندازد و آن ها شما را سرزنش کنن و با پایین آوردن قند خون شما و یا ترمیم دندان تان به شما یاری نمایند.

در مواردی دیگر زیاده روی در مصرف بعضی شیرینی ها می تواند عوارض جدی تری داشته باشد. طبق تحققات جدید مصرف بیش از حد آبنبات محبوب شما می تواند در طول زمان باعث مرگ شما گردد.

یکی از شیرینی هایی که در خصوص یک تحقیق اثر خود را نشان داده است شیرین بیان سیاه است که می تواند باعث فشارخون بالا، هیپوکالمی، آلکالوز متابولیک، آریتمی کشنده و نارسایی کلیه گردد.

طبق دستورالعمل های سازمان غذا و داروی حهانی خوردن روزانه بیش از 2 اونس شیرین بیان سیاه به مدت دو هفته باعث ایجاد نامنظم شدن ریتم قلب در افراد می گردد.

با این حال هشدار داده اند که افراد در هر سن نباید به یک باره مقدار زیادی شکلات را به مدت طولانی مصرف نمایند چرا که به ضعف عضلانی و یا ریتم تند و نامنظم قلب دچار می شوند.

به هرحال توصیه شده است که افرادی که به بیماری های قلبی، کلیوی و فشار خون بالا مبتلا هستند درباره مصرف شکلات و آبنبات ها محتاطانه تر عمل نمایند.

منبع: همگردی
انتشار: 25 آبان 1399 بروزرسانی: 25 آبان 1399 گردآورنده: tour-thailand.ir شناسه مطلب: 1292

به "وقتی شیرینی عامل مرگ زودرس است!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "وقتی شیرینی عامل مرگ زودرس است!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید