پیتزا مارگاریتا ، اصیل و ساده

به گزارش تور تایلند، پیتزا مارگاریتا پیتزایی بسیار خوشمزه و محبوب است که به سادگی می توانید آن را در منزل تهیه کنید.

پیتزا مارگاریتا ، اصیل و ساده

پیتزا مارگاریتا نوعی پیتزای اصیل ایتالیایی است که با مواد ساده ای درست می گردد. جالب است بدانید این پیتزا مانند پرچم ایتالیا سه رنگ دارد و از غذاهای پرطرفدار در کشورهای مختلف است.

مواد لازم تهیه پیتزا مارگاریتا :

  • سیر: 2 حبه
  • پوره گوجه فرنگی: یک و نیم پیمانه
  • گوجه گیلاسی یا گوجه فرنگی به میزان لازم
  • پنیر موزارلا: 250 گرم
  • ریحان تازه به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • خمیر پیتزا یا خمیر جادویی

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا :

سیر را ریز خرد نموده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی گردد.

سپس پوره گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به آن بیفزایید. حدود 20 دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید تا سس گوجه آماده و غلیظ گردد.

خمیر جادویی را در سینی فر یا قالب پیتزا بگذارید و سس گوجه را روی آن پخش کنید.

در صورت تمایل می توانید به جای خمیر از نان باگت استفاده نموده و پیتزا را روی آن درست کنید. برای این کار نان باگت را از طول به دو قسمت نموده، داخل آن را خالی کنید و مواد پیتزا را در آن بگذارید.

تکه های پنیر موزارلا را روی خمیر پخش کنید. به هیچ وجه از پنیر پیتزاهای رنده شده استفاده نکنید، چون در آن صورت دیگر پیتزا مارگاریتا نیست و پیتزای پنیر می گردد.

گوجه فرنگی را حلقه حلقه یا از گوجه گیلاسی بهره ببرید و روی مواد بچینید.

پیتزا را در فر که از قبل گرم نموده اید بگذارید تا خمیر پخته و پنیر آب گردد. در آخر برای برشته شدن روی پیتزا، گریل را روشن کنید.

وقتی روی پیتزا برشته شد، برگ های ریحان تازه را روی آن بریزید و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی تور تایلند را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با تهیه پیتزای فوری پیتزا با نان تست ، مینی پیتزای فوری را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 1 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tour-thailand.ir شناسه مطلب: 818

به "پیتزا مارگاریتا ، اصیل و ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیتزا مارگاریتا ، اصیل و ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید