3 راه برای فریز کردن پیاز خام
به گزارش تور تایلند، پیاز سرخ کرده از محبوب ترین و ضروری ترین مواد اولیه بسیاری از غذاهای ایرانی است.
هرچند پیاز استفاده زیادی در بیشتر غذاها دارد، اما هر بار خرد کردن پیاز می تواند چشمان شما را به اشک بنشاند و فرآیند آشپزی را برای شما ناخوشایند کند.
عناوین مطلب
- روش اول: ساده ترین راه
- روش دوم: پیازها را بجوشانید.
- روش سوم: پیازها را پوره کنید.
- همچنین بخوانید:
استفاده از پیاز سرخ کرده آماده، راهی مناسب برای دسترسی همیشگی به پیاز است اما این روش، هزینه بر بوده و تهیه آن از طریق خود شما نیز در منزل زمان زیادی را به خود اختصاص خواهد داد. راه چاره این معضل فریز کردن پیاز خام است.
با ما در مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا راه چارههایی برای نگهداری پیاز خرد شده در فریزر بیاموزید.
روش اول: ساده ترین راه
برای فریز کردن پیاز خام در این روش کافی است پیازها را پوست کنده و به اندازه دلخواه خرد کنید و در کیسه هایی به اندازه دلخواه در فریزر قرار دهید. برای اسفتاده از این پیازها کافیست آن ها در روغن بریزید تا ابتدا آب آن ها گرفته شده و سپس سرخ شوند.
روش دوم: پیازها را بجوشانید.
برای فریز کردن پیاز خام در این روش، مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: قابلمه ای آب را روی گاز بجوشانید و پیازهای خرد شده را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید.
مرحله دوم: بعد از اینکه پیازها شیشه ای شد، آن ها را به یک کاسه آب سرد و یخ منتقل کنید و بگذارید کمی بمانند.
مرحله سوم: بعد از اینکه پیاز را در آبکش ریختید، آن ها را با دستمالی مناسب خشک کرده و در داخل کیسه فریزر به فریزر انتقال دهید.
روش سوم: پیازها را پوره کنید.
در صورت دسترسی به غذاساز، فریز کردن پیاز خام در این روش از باقی روش ها آسان تر است.
مرحله اول: پیازها را پوست کنده و در اندازه های مناسب و میانه خرد کنید.
مرحله دوم: پیازها را در غذاساز ریخته و آن ها را به صورت پوره درآورید.
مرحله سوم: پوره پیاز را در یک ظرف مخصوص فریزر بریزید و بگذارید یخ بزند.
مرحله چهارم: پوره یخی را از قالب درآورده و در کیسه های فریزر بریزید و در فریزر بگذارید.
می توانید به اندازه مصرف هر غذا پیاز مورد نظر را در ظرف های جداگانه بریزید.
پیاز یخ زده نه تنها در مواقع پخت غذاهای گوشتی به کمک شما می آید بلکه می توانید در تمام غذاهایی که نیاز به پیاز سرخ کرده دارند از آن استفاده کنید.
یک قدم در سرخ کردن پیاز جلو افتاده اید بی آنکه چشمان شما به اشک بیفتد.
پیشنهاد مطالعه: ترفندهای نظافت یخچال چیست؟ را بخوانید.منبع: پیام دلتا