خنک ترین و ساده ترین فالوده تابستانی

به گزارش تور تایلند، می توانید از عرقیجات مختلف در تهیه این فالوده بهره ببرید. بهتر است فالوده طالبی با تخم شربتی تهیه گردد تا تشنگی را برطرف کند. در فصل تابستان با به بازار آمدن طالبی این فالوده را از دست ندهید.

خنک ترین و ساده ترین فالوده تابستانی

فالوده طالبی یکی از راحت ترین و خنک ترین راه های تهیه فالوده است که احتیاج به ابزار خاصی ندارد. شما به راحتی می توانید در گرمای تابستان برای مهمانی ها و جلوگیری از گرمازدگی یا داشتن یک میان وعده سالم برای بچه ها این فالوده را تهیه کنید و از گرمای تابستان راحت شوید. می توانید با افزودن چند اسکوپ بستنی طالبی این فالوده را خوشمزه تر کنید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه فالوده طالبی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه فالوده طالبی خانگی

  • طالبی 2 عدد
  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • تخم شربتی 1 قاشق غذا خوری
  • گلاب 2 قاشق غذا خوری
  • آب و یخ به میزان لازم

طرز تهیه فالوده طالبی خانگی

مرحله اول

ابتدا تخم شربتی را با آب ولرم یا گرم خیس کنید تا زودتر و بهتر پف کند. سپس آب اضافی آن را بیرون بریزید. به دلخواه می توانید داخل قالب یخ بریزید و بگذارید تا یخ بزند و ظاهر زیباتری داشته باشد یا می توانید در یخچال بگذارید تا باقی مراحل را انجام دهید.

مرحله دوم

طالبی را پوست بگیرید و 4 قاچ کنید و 1 قاچ را کنار گذاشته و بقیه با رنده درشت یا ریز رنده بزنید. مابقی طالبی مانده را با اسکوپ به صورت دایره ای برش بزنید تا برای تزیین بتوانید بهره ببرید.

مرحله سوم

داخل کاسه بزرگ و سرو طالبی رنده شده را به همراه کمی آب و شکر و گلاب بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس اسکوپ را روی فالوده قرار دهید و کاسه را 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار گردد.

مرحله چهارم

در ادامه وقتی فالوده خنک شد چند یخ به همراه تخم شربتی اضافه و برای تزیین از کمی برگ گل محمدی بهره ببرید. آن را در کاسه سرو بریزید. می توانید این فالوده را داخل همان پوست طالبی بریزید و خنک نوش جان کنید.

اگر می خواهید با مخلوط کن این فالوده را تهیه کنید به جای رنده کردن، طالبی را داخل مخلوط کن بریزید و با کمی آب و شکر میکس کنید و داخل کاسه بریزید تا پوره شوند. اگر دوست دارید در کنار این فالوده، یک بستنی خانگی خوشمزه هم داشته باشید، با سه قلم مواد بستنی خانگی درست کنید را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه فالوده طالبی خانگی

  • می توانید از برش یا اسکوپ بستنی طالبی نیز بهره ببرید.
  • به جای آب می توانید از شیر استفاده نمایید تا فالوده طالبی با طعم شیر داشته باشید.
  • به دلخواه از عرقیجات مختلف بهره ببرید.
  • افزودن تخم شربتی دلخواه و قابل حذف است.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی، چند لقمه سالم و ساده برای سر کار را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 31 تیر 1401 بروزرسانی: 31 تیر 1401 گردآورنده: tour-thailand.ir شناسه مطلب: 2128

به "خنک ترین و ساده ترین فالوده تابستانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خنک ترین و ساده ترین فالوده تابستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید