تسهیلات ازدواج به کدام زوجین تعلق می گیرد؟

به گزارش تور تایلند، مدیراعتبارات بانک مرکزی گفت: براساس متن قانون بودجه بند الف تبصره 16 زوجینی که از تاریخ1-1-96 به بعد ازدواج کردند و تا به امروز پیروز به دریافت تسهیلات ازدواج نشدند می توانند برای دریافت تسهیلات ازدواج اقدام کنند.

تسهیلات ازدواج به کدام زوجین تعلق می گیرد؟

به گزارش خبرنگاران از میزان، شهرزاد دانشمندی درباره پرداخت تسهیلات ازدواج به زوجین اظهار کرد: به دلیل آنکه قانون گذار اولویت پرداخت تسهیلات قرض الحسنه را پرداخت وام ازدواج معین کردند هیچ محدودیتی از لحاظ تامین منابع برای پرداخت تسهیلات به زوجین وجود ندارد.

وی افزود: زوجین برای تکمیل مدارک باید سریعا اقدام کنند و درصورت تکمیل مدارک و معین ضامن قطعا پرداخت تسهیلات انجام خواهد شد.

مدیراعتبارات بانک مرکزی درباره مراحل دریافت تسهیلات به زوجین گفت: سامانه ازدواج از سال 88 ایجاد شده است تا مراحل پرداخت تسهیلات و امکان پیگیری متقاضیان از این طریق فراهم شده است.

دانشمندی تاکید کرد: زوجین باید در سامانه ازدواج بانک مرکزی ثبت نام خود را انجام دهند و بانک پیشنهادی و شعبه مورد تقاضا را معین می کنند و پس از مدتی بنابر تامین منابع از بانک عامل به تدریج متقاضیان به شعب معرفی می شوند تا با تحویل مدارک مورد نظر و معین ضامن معتبر و تایید از سوی شعبه مورد نظر پرداخت وام انجام می شود.

وی افزود: در صورتی که متقاضی پس از 45 روز از زمان معرفی به شعبه تکمیل مدارک را انجام ندهد به طور اتوماتیک از سامانه حذف خواهند شد و باید ثبت نام را مجدد انجام دهد.

مدیراعتبارات بانک مرکزی گفت: براساس متن قانون بودجه بند الف تبصره 16 زوجینی که از تاریخ 1-1-96 به بعد ازدواج کردند و تا به امروز پیروز به دریافت تسهیلات ازدواج نشدند می توانند برای دریافت تسهیلات ازدواج اقدام کنند.

مدیراعتبارات بانک مرکزی گفت: در دستورالعمل ارائه تسهیلات و سامانه ازدواج به شرایط ضامن معتبر اشاره شده است که براساس آن حقوق و مزایای ضامن معتبر پس از کسر کسورات باید کفاف پرداخت اقساط تسهیلات را بدهد و باید به تایید شعب برسد.

دانشمندی افزود: ضامن می تواند کارمند رسمی یا پیمانی دولت، نیروی نظامی، انتظامی، نهاد ها، کمیته امداد، شهرداری ها، هلال احمر، بازنشستگان دولت و کارگر یا کارمند شرکت های تولیدی صنعتی فعال معین شود که حتما باید دارای فیش حقوقی و کسر از حقوق باشند که بتوانند به مدت 7 سال بازپرداخت تسهیلات را ضمانت کنند.

وی شرح داد: ضمانت کاسب دارای پروانه کسب که در زمان ارائه تسهیلات دارای فعالیت اقتصادی دایر است و دارنده حساب جاری فعال و خوش حسابی که به تشخیص شعبه پرداخت کننده برسد نیز مورد قبول است.

مدیراعتبارات بانک مرکزی گفت: در مناطق روستایی ضمانت فردی از ساکنین روستا که صلاحیت و اهلیت توسط شورای اسلامی تایید شود اگر به تایید شعبه برسد قطعا می تواند به عنوان ضامن معتبر در نظر گرفته شود.

دانشمندی گفت: براساس قانون اعتبار ضامن باید از طریق شعب بانکی تایید شود و از نظر بانک مرکزی موارد ذکر شده می تواند ضامین معتبر در نظر گرفته شود.

وی در مورد نحوه شکایت متقاضیان وام ازدواج گفت: سامانه ای برای شکایت متقاضیان در سایت بانک مرکزی در نظر گرفته شده است تا اگر متقاضیان با سخت گیری بانک ها روبرو شدند شکایت خود را به ثبت رسانند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 24 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tour-thailand.ir شناسه مطلب: 1100

به "تسهیلات ازدواج به کدام زوجین تعلق می گیرد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تسهیلات ازدواج به کدام زوجین تعلق می گیرد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید